logo
Company News

Új fejlesztések kereskedési környezetünkben

BY TIO Staff

|February 20, 2024

Örömmel jelentjük be kereskedési környezetünk két új fejlesztését.
Ezek:

  • Kereskedés margin követelmények nélkül
  • Kereskedés korlátlan tőkeáttétellel

Ez csak a normál fiókunkban érhető el.

Felejtse el a letéti követelményeket, az Ön pénzeszközeit nem használjuk fel vagy tartjuk vissza fedezetként az ügyletek megnyitásához vagy fenntartásához. Lehetővé teszi, hogy növelje kapacitását, hogy több ügyletet nyissa meg, mint korábban.

Feledkezhet meg a tőkeáttételi korlátozásokról is, most gyakorlati korlátja a tétel nagysága a számláján lévő tőkével egyenértékű pip értékkel. Például, ha 500 dollár van részvényeként, akkor az egyenértékű, 500 dolláros lot-méretig kereskedhet pipenként.

Ez a két új, erőteljes fejlesztés célja, hogy megszabadítsa Önt a tőke- és tőkeáttételi korlátozásoktól. Lehetőséget biztosít arra, hogy minden pénzeszközét felhasználja gyakorlatilag bármilyen méretű tétel kereskedelmére.

Tehát készen áll arra, hogy olyan brókerrel lépjen be a pénzügyi piacokra, aki megfelel az ambícióinak, és exponenciálisan felerősíti kereskedési potenciálját? Ahol a számlaegyenleg korlátai nem határozzák meg piaci hatását?

Akkor kattintson ide, ha többet szeretne megtudni.

Kockázati nyilatkozat: A CFD-k összetett eszközök, és nagy a kockázata annak, hogy a tőkeáttétel miatt gyorsan elvesznek. Fontolja meg, hogy tisztában van-e a CFD-k működésével, és megengedheti-e magának, hogy vállalja-e a pénz elvesztésének nagy kockázatát. Soha ne helyezzen be többet, mint amennyit készen áll veszíteni. A professzionális ügyfelek veszteségei meghaladhatják a betét összegét. Kérjük, tekintse meg kockázati figyelmeztetési szabályzatunkat, és kérjen független szakértői tanácsot, ha nem érti teljesen. Ez az információ nem meghatározott országok/joghatóságok lakosai számára, beleértve, de nem kizárólagosan az USA-t és az OFAC-ot, lakosai számára terjeszteni vagy felhasználva. A Társaság fenntartja a jogot, hogy a fent említett országok listáját saját belátása szerint módosítsa.

Join us on social media

image-959fe1934afa64985bb67e820d8fc8930405af25-800x800-png
TIO Staff

Behind every blog post lies the combined experience of the people working at TIOmarkets. We are a team of dedicated industry professionals and financial markets enthusiasts committed to providing you with trading education and financial markets commentary. Our goal is to help empower you with the knowledge you need to trade in the markets effectively.

24/7 Live Chat

Trade responsibly: CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing all your invested capital due to leverage.