logo
Company News

Nieuwe verbeteringen aan onze handelsomgeving

BY TIO Staff

|February 20, 2024

We zijn verheugd om twee nieuwe verbeteringen aan onze handelsomgeving aan te kondigen.

Dit zijn:

  • Handelen zonder margevereisten
  • Handelen met onbeperkte hefboomwerking

Dit is alleen beschikbaar op ons Standaardaccount.

Vergeet de margevereisten; geen van uw fondsen zal worden gebruikt of ingehouden als onderpand om deals te openen of te behouden. Hiermee kunt u uw capaciteit vergroten om meer deals te openen dan voorheen.

U kunt ook de hefboombeperkingen vergeten, nu is uw praktische limiet een lotgrootte met een pipwaarde die gelijkwaardig is aan het eigen vermogen op uw rekening. Als u bijvoorbeeld €500 als eigen vermogen heeft, kunt u handelen tot de equivalente lotgrootte van €500 per pip.

Deze twee nieuwe krachtige verbeteringen zijn ontworpen om u te bevrijden van kapitaal- en hefboombeperkingen. Dit geeft u de vrijheid om al uw geld te gebruiken om vrijwel elke gewenste lotgrootte te verhandelen.

Dus bent u klaar om de financiële markten te betreden met een makelaar die uw ambities kan evenaren en uw handelspotentieel exponentieel kan vergroten? Waar de beperkingen van uw rekeningsaldo uw marktimpact niet zullen bepalen?

Klik dan hier voor meer informatie.

Risicodisclaimer: CFD's zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen. Stort nooit meer dan u bereid bent te verliezen. De verliezen van professionele klanten kunnen groter zijn dan hun storting. Raadpleeg ons risicowaarschuwingsbeleid en vraag onafhankelijk professioneel advies als u het niet helemaal begrijpt. Deze informatie is niet gericht of bedoeld voor verspreiding naar of gebruik door inwoners van bepaalde landen/rechtsgebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, de VS en OFAC. Het Bedrijf behoudt zich het recht voor om de bovengenoemde lijst van landen naar eigen goeddunken te wijzigen.

Join us on social media

image-959fe1934afa64985bb67e820d8fc8930405af25-800x800-png
TIO Staff

Behind every blog post lies the combined experience of the people working at TIOmarkets. We are a team of dedicated industry professionals and financial markets enthusiasts committed to providing you with trading education and financial markets commentary. Our goal is to help empower you with the knowledge you need to trade in the markets effectively.

24/7 Live Chat

Trade responsibly: CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing all your invested capital due to leverage.