logo
Company News

Penambahbaikan baharu kepada persekitaran dagangan kami

BY TIO Staff

|February 20, 2024

Kami teruja untuk mengumumkan dua peningkatan baharu kepada persekitaran dagangan kami.

Ini adalah:

  • Berdagang tanpa keperluan margin
  • Berdagang dengan leverage tanpa had

Ini hanya tersedia pada akaun Standard kami.

Lupakan tentang keperluan margin, tiada dana anda akan digunakan atau ditahan sebagai cagaran untuk membuka atau mengekalkan tawaran. Membolehkan anda meningkatkan kapasiti anda untuk membuka lebih banyak tawaran berbanding sebelum ini.

Anda juga boleh melupakan sekatan leverage, kini had praktikal anda ialah saiz lot dengan nilai pip yang setara dengan ekuiti dalam akaun anda. Sebagai contoh, jika anda mempunyai $500 sebagai ekuiti, anda boleh berdagang sehingga saiz lot setara $500 setiap pip.

Kedua-dua peningkatan berkuasa baharu ini direka untuk membebaskan anda daripada sekatan modal dan memanfaatkan. Memberi anda kebebasan untuk menggunakan semua dana anda untuk berdagang secara praktikal mana-mana saiz lot yang anda suka.

Jadi adakah anda bersedia untuk melangkah ke pasaran kewangan dengan broker yang boleh menyamai cita-cita anda dan meningkatkan potensi dagangan anda secara eksponen? Di manakah had baki akaun anda tidak akan menentukan kesan pasaran anda?

Kemudian klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut.

Penafian risiko: CFD ialah instrumen yang kompleks dan datang dengan risiko tinggi kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami cara CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk mengambil risiko tinggi kehilangan wang anda. Jangan sekali-kali mendepositkan lebih daripada yang anda bersedia untuk kehilangan. Kerugian pelanggan profesional boleh melebihi deposit mereka. Sila lihat dasar amaran risiko kami dan dapatkan nasihat profesional bebas jika anda tidak faham sepenuhnya. Maklumat ini tidak diarahkan atau bertujuan untuk diedarkan kepada atau digunakan oleh penduduk negara/bidang kuasa tertentu termasuk, tetapi tidak terhad kepada, USA & OFAC. Syarikat mempunyai hak untuk mengubah senarai negara yang disebutkan di atas mengikut budi bicaranya sendiri.

Join us on social media

image-959fe1934afa64985bb67e820d8fc8930405af25-800x800-png
TIO Staff

Behind every blog post lies the combined experience of the people working at TIOmarkets. We are a team of dedicated industry professionals and financial markets enthusiasts committed to providing you with trading education and financial markets commentary. Our goal is to help empower you with the knowledge you need to trade in the markets effectively.

24/7 Live Chat

undefined